Satış
2017 Sıcak Anime Cehennem Kızı Anahtarlık Çapraz düdük Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için Daha büyük görüntüle

₺7.31

₺9.14

2017 Sıcak Anime Cehennem Kızı Anahtarlık Çapraz düdük Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için

Yorum Yap

zincir Lenth: 3.5 cm ağırlık: 20g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler: Ucuz 2017 Sıcak Anime Cehennem Kızı Anahtarlık Çapraz düdük Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için, Yüksek Kalite 2017 Sıcak Anime Cehennem Kızı Anahtarlık Çapraz düdük Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için, Çin Anahtar Zincirleri Tedarikçiler
Birim Tipi parça
Paket Boyutu 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Marka Adı moontreya
Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
stil Moda
metal renk Gümüş Kaplama
Şekil \ desen çapraz
Model Numarası YS10507
malzeme Maden
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Anahtarlıklar
İnce veya Moda Moda
Size 4.5x2.7cm
Weight 17 g

Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler